Počkám na tebe ?!?! 16.část

15.08.2013 16:46

Miro se snažil sledovat provoz na rušných ulicích a zahánět nepřekonatelné nutkání stáčet oči k Martininým nahým stehnům,kdykoli to bylo jen trošičku možné.

"Teraz do ľava,však?" zeptal se a hlas mu maličko přeskočil,věděl sice kde bydlí párkrát už jí vezl nebo jí tam vyzvedával.Teď,ale cítil tak velké napětí,že musel říct cokoli i zdánlivě hloupého.

Nechápal co se s ním děje,přece to takhle vůbec nechce.Zapřísáhl se,že už se TO nebude opakovat...byl to hloupý úlet..zrada jeho vlastního těla.

.....Takže ju teraz vysadím a normálne odídem..... říkal si v duchu a znovu sjel očima její nohy.

"Jo" pípla Martina a poposedla.

...Měla jít na ten autobus.Mirova blízkost a to jak se na ní dívá jí znervózňovala..nechce to tak...ví že on miluje svou ženu.Ona pro něj nic neznamená..Tak proč to dělá? Proč jí tak provokativně hltá očima? Vycítil z ní po jejich společné noci snad snadnou kořist? NE nenechá si ublížit..ikdyž její láska k němu teď nabrala naprosto jiné rozměry...má ho tak moc ráda...chce ho..ale neměla by   zápasilo v ní srdce s rozumem.

"No sme tu.." odkašlal si Miro,když zastavil auto a otočil hlavu směrem k Martině.

"Děkuju" špitla a její pohled dál směřoval kamsi skrz přední sklo.

Pravou rukou nahmatala kličku otevírání na dveřích a cvakla.

Miro jí sledoval a jeho oči jakoby  z jejích úst tahaly tu jednu jedinou větu.

...Půjdeš nahoru?...

"Ahoj" bylo,ale jediné co uslyšel a Martina kvapně vystoupila.

Díval se jak odchází ke svému domu a zápasil s touhou  vyběhnout za ní.

...Ale proooč vždyt jí nemiluje....na tuhle otázku si ale zatím odpovědět nedokázal

 

Miro plácl dlaněmi do volantu a s pocitem,že je idiot ještě chvíli seděl a zíral na domovní dveře za kterými Martina zmizela.

Nemohl se zbavit dojmu,že její kvapný odchod byl jen gesto,které mělo zamaskovat touhu po tom aby s ní  šel nahoru do jejího bytu.

Netušil,že Martina o dvě patra výš stojí za záclonou a v téhle chvíli už lituje, že to pozvání nevyslovila.

Ikdyž věděla,že pro něho zdaleko neznamená to co on pro ní,chtěla  aby tu teď byl s ní.

Miro si naopak uvědomoval,že to po čem touží není Martina,ale zapomění ve chvílích kdy se kochal pohledem na její tělo a ovládala ho touha se jí dotýkat,myšlenky na utrápenou Ditu a výčitky svědomí mizí kamsi do pozadí a on cítí jen to příjemné co z lisdkého potěšení plyne.

A to bylo to co právě teď potřeboval ze všeho nejvíc...zapomenout.

"Tak hej.." plácl do volantu znovu a z auta vystoupil.

Martině za záclonou poskočil žaludek a pomalu došla až do předsíně,kde pootevřela vchodové dveře.

Netrvalo dlouho a Miro do nich opatrně strčil a vešel do tmavé předsíně.

Stáli teď proti sobě a Mirovi už stačilo kopnout do dveři a vztáhnout ruku.

Pevně se na Martinu natlačil a jako zvíře se lačně zakousl do jejího krku.

 

Miro byl nenasytný potřeboval toho ze sebe tolik vybít a znavenou Martinu nechal usnout až k ránu.

Sám jen podřimoval a když se pak rozhodl,že by měl odejít sjel pohledem její spící nahé tělo.

"Prepáč moja..." zašeptal a už tu zas byly ty tíživé výčitky svědomí vůči své ženě a teď už i Martině.

Potichoučku se z jejího bytu vytratil a s předsevzetím,že už nikdy....se vydal domu.

 

*******

*******

 

Dny plynuly a Dita už byla zpět v cele,přestěhovali ji,ale do jiné světlejší a dokonce s měkčí postelí.Dostávala  více jídla a  ovoce a zeleninu navíc.Měla i častější vycházky a dozorkyně,které zde byly byly o mnoho lidštější ten tam kde byla doposud.

I přesto,ale často plakala a stejně tolikrát si  říkala že nesmí a nebude svému dětátku takhle ubližovat.Její nervy byly hodně vypjaté.

Pomalu se blížil den další Mirovi naávštěvy a Dita začínala být stále více a více nervóznější.

...Nemůže na ní přece ještě nic poznat..je těhotná přece teprve krátce.

Její rozhodnutí vše Mirovi zatajit se nezměnilo,prosila ho přece ať jí tu nenechává a za celý měsíc se nestalo vůbec nic...

 

Miro,ale na svojí ženu nezapoměl,navštívil právníka, pokoušel se sehnat veškeré možné dostupné informace,ale všude dopadl stejně...

Dita promeškala lhůtu k odvolání,rozhodnutí soudu tak nabralo právní moci a tudíž je nezvratné.Dozvídal se Miro stále stejnou odpověď a výčitky svědomí,že to on dostal svou ženu tam kde je ho stále a stále v touze po odreagování vháněly do náruče Martiny s kterou se vždy miloval až do úmoru.Její dokonalé tělo a projevy lásky pro něho byly jako balzám.

 

Miro otevřel oči sjel její pevný zadeček.Trochu se protáhl a  zakroutil hlavou,pěkně mu  křupalo za krkem. Aby né...včerejší koncert byl nářez.lidi šíleli a on si to naplno užíval.Hned potom odjel s Martinou sem..do jejího bytu.

Bylo už to veřejným tajemstvím,ale kluci dělali jakoby nic..jen..jen Matt měl vyčítavý pohled a Miro vždy raději tím svým uhnul.

Ještě jednou se otočil ke spící Martině a potichu došel do koupelny.už tu měl i svůj župan i karáček na zuby,moc nad tím nepřemýšlel..jedno věděl ale jistě u něho doma se s ní nikdy milovat nebude.

Podíval se na sebe do zrcadla a vzdychl..dnes...za chvíli se uvidí se svou ženou...má druhou povolenou návštěvu...

 

 

Pokračování příště........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskusní téma: Počkám na tebe ?!?! 16.část

Datum: 15.08.2013

Vložil: :D

Titulek: 16

Jasně souhlasím s Jaňulí 3 roky je dlouhá doba on ke své žebě nijak nemůže nemá šanci si vzít do náruče políbit a to vše co nemůže s Ditou mu poskytuje Martina ona z lásky on zatím z vypočítavosstí??? Ale může se to změnit.

Datum: 15.08.2013

Vložil: Jaňule

Titulek: 16

noooo tak tohle jsem fakt nečekala,pěkné odreagování,omlouvá ho snad jen to,že si to moc neuvědomuje a Martina? No sice ví že jí nemiluje,ale ona jeho jo a to že jí věnuje svojí pozornost jí možná udržuje v naději,že se to změní.Tři roky jsou dlouhá doba a na to možná ona spoléhá.Kdo ví?

Datum: 15.08.2013

Vložil: Lucy

Titulek: 16

Tak tohle byl vazne moc povedený dílek... Nechapu Mira a Martinu!!! :( No jsem zvědavá na tu jejich schůzku... Moc bych si přála aby mu to řekla..myslím si ze to s Martinou by pak skončilo ;) Ale v téhle povídce nikdy nevis co očekávat..

Datum: 15.08.2013

Vložil: Diana

Titulek: 16.

Tak to je fajn, že se mladý pán umí pěkně odreagovat aby tolik netrpěl, ale jak se asi odreaguje jeho žena ve vězení. Jednou by se to dalo považovat za úlet a jednorázové selhání ... tohle ale už je sprosté a bezohledné chování od obou. .... ty nám to tedy autorko pěkně střídáš, prosila jsem zachovat alespoň nějaké iluze o charakteru hlavníhi hrdiny ... ale NEEE!

Datum: 15.08.2013

Vložil: Sim

Titulek: 16

no toto? :O...jednou bych to brala jako úlet,touhu po odreagování...ale toto už je pokrytectví,které ničím neomluviš! A Martina?...hlavně z ní nedělejte,chudinku oběť!...moc dobře ví,že Miro k ní nic necítí a přesto si ho "skoro nastěhuje do bytu"...Štvou mě oba(nevím,kdo momentálně víc!)...ještě,že ten Miro alespoň nějaké právní kroky podniká,aby svou "milovanou" ženu dostal ven...

Datum: 15.08.2013

Vložil: https://miro-smajda-daily.blog.cz/

Titulek: 16.

:D Ty bláho, už i kartáček a župánek si tam donesl :D to je teda borec, no.. ale je to pochopitelné a asi i běžné, potřebuje to ze sebe někde dostat a považuje k tomu Martinu jako dobrý prostředek... ví, že ho miluje, neodkopne ho.. a vlastně aspon na pár hodin s ní dokáže uvést do postranní to, co ho trápí... jsem moc zvědavá, jak dopadne ta návštěva, dneska to bylo opět moc pěkný!!!! :))

Přidat nový příspěvek